My photo
Iejay is the nick name of a la-la girl who loves anything so called books, the net, eating, sleep, shopping and holidays...

Friday, April 30, 2010

Jawab Tag daripada Cucuratap




1) adakah anda rasa HOT?

I'm not HOT but I'am original recipe... hahaha


2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang..?





3) Cerita pasal gambar ni...

Ni wallpaper desktop @ opis. Gambar ni diculik daripada facebook KakMon geng ulat Buku yang berada di Brunei... Kalau ikut dlm facebook tu ini gambar semasa garden tea party famili dia... Disebabkan gambar ini nampak ala-ala vintage gitu, iejay pun jadikan la wallpaper... Yang belah kanan tu ialah sticky notes utk things to do... Fuyoo window 7 sangat2 cool la...


4) Kali terakhir makan PIZZA...?


Tak ingatlah. Tahun lepas kot? Ada sesiapa nak belanja iejay ke?



5) Lagu terakhir anda dengar..?

Boys Like Girls - Two is Better Than One


6) Apa anda buat selain daipada selesaikan tag ni?
Nak hantar penyata income tax... (apalah iejay ni... dah 2nd last day baru nak hantar)


7) selain nama sendiri anda di panggil nama apa..?
Jay, Zaila, Zalia, Zila... eee... suka-suka hati hangpa je eh nak menyebut apa nama sebenar cheq na...




8)Tag lagi 5 orang

شارينا سلهدن (Sharina A Salehhuddin)
NurEyta
Rosmarlina
Syud
Anuar Kamaruddin



9) siapa orang no 1 pada anda..?

Dia best of the best friend saya. Dia tahu semua rahsia saya dan password saya... hahaha...


10)katakan sesuatu pada orang no 5..?

Anuar kenapa sangat kreatif dan rajin update blog? I'm so jelaous of you la... hahaha...



11)no 3 ada hubungan dengan sapa?

Dengan Encik Usop, suami dia la... hahaha...


12)bagaimana pula dengan no 2..?

Dia rajin masuk blog iejay daripada blog Lagu Cinta ke blog Resepi Hati dan blog yang ini.. Thanx a lot Eyta...



13) Kata-kata cinta dengan orang no 4..?

I'm straight okay... so tak bolehlah nak cakap... But I'm adore you...



14) Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda..?

Dia sangat berbakat menulis di blog dia tapi lambatnya nak tunggu dia siapkan full manuskrip...hahaha
Dia belajar buat senibina
Dia sangat fanatik siri Twillight... Eh, silap dia sangat gilerkan Robert Pattinson
Dia macam seorang adik pada iejay
Kakak saudara dia adalah bekas classmate iejay masa darjah 5